Hogyan győzd le a szorongást a vezetési vizsgán

Hogyan győzd le a szorongást a vezetési vizsgán

Hogyan győzd le a szorongást a vezetési vizsgán. Az érvényes magyar jogosítvány megszerzésének folyamata nagyon hosszú és bonyolult lehet. Ez számos bonyolult eljárást foglal magában, amelyek nagyon frusztrálóak lehetnek, különösen a külföldiek számára. Ügynökségünk azonban segít leküzdeni ezeket a bonyodalmakat és 6 napon belül megszerezni az érvényes magyar jogosítványt. Ha azonban szeretné követni az érvényes magyar vezetői engedély megszerzésének bonyolult és hosszadalmas hatósági eljárásait, az alábbiakban néhány fontos tudnivalót olvashat.

Természetesen a magyar jogosítvány megszerzésének legegyszerűbb módja, ha profi közvetítők segítenek ebben a folyamatban. A magyar jogosítvány megszerzéséhez a napokban fordulhat hozzánk. Ezen túlmenően ügynökségünk napokon belül nagyon egyszerűen tud segíteni a külföldieknek magyar jogosítvány megszerzésében. Külföldi vezetői engedélyének néhány napon belüli magyarra cseréjében is tudunk segíteni. Ezeket a szolgáltatásokat partnereink számos más európai országban is nyújtják.

A teszt előtt

 

Olvassa el a KRESZ-t. Aztán menj vissza és olvasd el újra. Még ha valami nem is merült fel a vezetési leckéken, a helyes lépések ismerete segíthet, ha új forgatókönyvbe kerül.
Nézze meg a járművezetői vizsgákat az interneten. Próbálja meg magát a sofőr helyébe helyezni, és nézze meg, hogy észrevesz-e valamit, amit másként tett volna. A videó végén láthatja, hogy megfigyelései egyeznek-e a járművezetői vizsgabiztos visszajelzésével. Bár ez időigényes, hasznos betekintést nyújthat a napi értékelés módjáról.
Ha nem vagy biztos benne, miért csinálsz valamit úgy, ahogyan csinálod, kérd meg oktatódat, hogy magyarázza el még egyszer, még akkor is, ha minden alkalommal jól csinálod. Ha egyszer az ok rákattan, nem lesz gondja minden alkalommal alkalmazni, amikor vezet.
Gyakorold az éberséget. A biztonságos és ellenőrzött módon történő önmegnyugtatás különbséget tehet az elmúlás és a kudarc között. Fontos észben tartani, hogy különböző dolgok működnek különböző embereknél, ezért beszéljen oktatójával, és próbáljon ki különféle módszereket. Vannak, akik szeretik kicsit nyitva tartani a hozzájuk legközelebb eső ablakot, hogy friss levegő jusson be. Számomra az volt, hogy a rádiót nagyon halkan bekapcsoltam, hogy bármikor vissza tudjam irányítani a figyelmemet a zenére. tolakodó gondolatok felé sodródott. A blog alján további forrásokra mutató hivatkozások találhatók, amelyek hasznosak lehetnek.
Fogalmazd meg újra a negatív gondolataidat. Például, ha úgy érzi, hogy el kell múlnia, akkor lehet, hogy akkora nyomás nehezedik rád, hogy az befolyásolja a koncentrációját. Emlékeztesd magad arra, hogy jól felkészültél, de ha ezúttal nem mész át, az még nem ér véget pilóta-pályafutásodnak. Megpróbálhatja újra, és a világ ezután is forog. Átkeretezéssel túljutottam ezen az öt teszten. Próbáld ki, és nézd meg, működik-e neked!
Legyen nyugodt éjszakád a nagy nap előtt.

A teszt napja


Verje ki az alkohol- vagy kábítószer-fogyasztásra vonatkozó gondolatait – akár előző este, akár a vizsgálat napján –. Nyilvánvaló dolognak tűnhet, hogy kimondjuk, de ettől nem lesz kevésbé fontos!

Egyél egy kicsit és maradj hidratált. Nincs annál rosszabb, mint ha a teszt előtt és alatt is idegesek, és a korgó gyomorra fókuszálsz, ez megzavarja a koncentrációt.

Kérjen oktatójától egy órás leckét a teszt előtt. Ez lehetőséget ad arra, hogy az utolsó pillanatban gyakoroljon, felfrissítse a manővereket és lazítson egy kicsit.

Teljesen elfogadható, ha tudatja a vizsgáztatóval, ha további támogatásra van szüksége. Az angol nem az első nyelvem, ezért ezt világossá tettem, amikor beszálltam az autóba, és kértem, hogy minden utasítást a lehető legegyszerűbben fogalmazzanak meg. A vizsgáztató örömmel fogadta ezt, sőt minden utasítást kétszer megismételt.

Hogyan győzd le a szorongást a vezetési vizsgán

A teszt során a biztonság legyen az első számú prioritás. Ha azt a választ kapta, hogy menjen balra, de például a jobb oldali sávban van, menjen oda, ahová a sáv visz. Előfordulhat, hogy le kell állnia, és meg kell engednie oktatójának, hogy átirányítsa az útvonalat, de az a fontos, hogy bizonyítsa, hogy képes betartani a közlekedési szabályokat, és mindig tisztában kell lennie a környezetével.

A vizsga után, akár sikeres, akár nem, nagyon figyeljen a vizsgáztató visszajelzésére. Ez az, ami később a leghasznosabb lesz számodra.

Végül maradjon biztonságban, bízzon önmagában és oktatójában, és tekintse a tesztet tanulási élménynek, függetlenül az eredménytől.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!